Šest karata delimo na Famozi: Otkriveni detalji meet and greeta sa Marcusom i Martinusom u Srbiji!

MMerska groznica trese region a prvi na redu da ugoste Marcusa i Martinusa su MMeri iz Srbije, ili bolje rečeno, svi koji dođu na koncert u Beogradu. Kao što znate, na Famozi možete osvojiti karte za upoznavanje momaka a sad znamo i da je ovaj događaj zakazan!

Kako se navodi, srećni vlasnici meet and greet karata će imati susret sa momcima 25. marta (na dan koncerta) i to u Hali sportova u 16.45. To je inače samo 15 minuta pre nego što će biti dozvoljen ulaz na sam koncert! Kako se navodi, SVAKI MMer koji dođe na meet and greet će sigurno dobiti fotku sa momcima a isto tako, moguće im je doneti i poklon!

Nakon meet and greeta, MMeri će biti uvedeni direktno na koncert, tako da ne moraju da izlaze i čekaju u redu sa ostalima. Ono što se napominje je i jedna mana meet and greeta – dok on traje, MMeri će uveliko ulaziti u halu, tako da neko ko je na meet and greetu sigurno neće biti u prvim redovima u parteru! Ipak, kako m&g ne traje puno, to znači da svakako nećete biti daleko od bine.

Zar bi neko i mogao da pomisli da ćemo zaboraviti MMere iz Srbije? Sad imate priliku da osvojite komplete karata za upoznavanje momaka kad oni 25. marta budu imali koncert u Beogradu! Dakle, delimo 3×2 karte, što znači da će tri pobednika dobiti po dve karte, tako da mogu da sa sobom povedu još jednu dragu osobu! Jedini uslov je da i dobitnik i osoba koju vodi imaju i karte za koncert jer je to ono što traži Marcus i Martinus tim! Naravno, mi ne želimo da karte delimo na sreću, iako je to mnogo lakše – radije bismo da vam postavimo zadatak i onda odaberemo najbolje! Ono što od vas tražimo je sledeće: 1. Da na svom Instagram profilu (ne mora lični, može i fan profil!) objavite video u trajanju do 30 sekundi (može i koji sekind duže!) u kome ćete nam ispričati kako Marcus i Martinus utiču na vaše živote i šta je to što želite da im kažete na meetupu u Beogradu! 2. Postavite hashtagove #famoza_net i #mmbeograd 3. Tagujte nas kako bismo vas lakše pronašli! 4. Pratite našu Instagram stranicu! Pošto nema mnogo dana do koncerta, rok za prijavu na konkurs je do srede, 21. marta u 12h! Molimo vas da videi zaista ne budu dugački po minut ili sastavljeni iz više delova jer ćemo sigurno morati da pogledamo ogroman broj vaših radova a želimo da pobednike proglasimo što pre! Takođe, ukoliko to ne želite iz nekog razloga, ne morate da pokazujete svoje lice. Naravno, da bismo videli video, vaš profil mora biti otključan, pa se potrudite da to bude od srede u 14h pa dok ne objavimo pobednike! #marcusandmartinus

A post shared by Famoza.net (@famoza_net) on

Mi vas podsećamo da Famoza deli 3×2 meet and greet karte a kako ih osvojiti možete videti na našem Instagram postu iznad!

Pročitajte još  Žele da vas čuju: Marcus i Martinus rade intervju za Famozu, šaljite nam pitanja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Šest karata delimo na Famozi: Otkriveni detalji meet and greeta sa Marcusom i Martinusom u Srbiji!

  1. Famozo, jeste li primili moju priču? Milica mi je rekla da ju samo puknem na mail i napišem opis, ne znam jesam li nešto pogriješila… 🙂

  2. U dilemi sam. Nekako mislim da je bolje biti u prvim redovima na koncertu nego na meet and greetu. A famozo sta ako neko osvoji meet and greet a ne zeli da dodje sta tada ?? Samo pitam. To nije moj licni stav u vezi sa tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.