Saznajemo: Planira se meet and greet, meet up i još ponešto sa Marcusom i Martinusom!

Prvi dolazak Marcusa i Martinusa u naš region bio je toliko uspešan da su se sad svi angažovali da njihov boravak ovog puta bude još bolji. Po informacijama koje imamo, već su u toku pregovori u vezi toga.

Ono što možemo da potvrdimo jeste da se razgovori ne vode samo oko meet and greeta već i meetupa, koji bi bio prvi događaj te vrste u Srbiji. Kako Famoza ne mora da se bavi ovim delom posla, mi pokušavamo nešto drugo a vezano je za MM, fudbal i fandom! Još uvek je vrlo rano da pričamo o tome, ali nadamo se da ćemo uspeti!

Vodite računa da je do koncerta ostalo dva i po meseca, tako da neće sve biti brzo dogovoreno. Ipak, zadatak svih nas je da novi boravak momaka iskoristimo na najbolji mogući način, kako bi nam se opet vratili. Pratite redovno Famozu jer ćemo vas redovno obaveštavati o svemu što se dešava!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li Martinus novim video kaže da ima devojku?

15 thoughts on “Saznajemo: Planira se meet and greet, meet up i još ponešto sa Marcusom i Martinusom!

  1. Vrijedi li taj pokusaj u vezi MM, fandoma i nogometa i za Hrvatsku ili samo Srbiju?

    1. Hej, videćemo. Mnogo je teško da to uradimo iz Srbije, ali probaćemo u saradnji sa nekim iz Hrvatske. Obećavamo da ćemo uraditi šta mi možemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.