Nismo uspeli: Neće biti meetupa M&M u Srbiji ali se dele dodatne meet and greet karte!

Nažalost, danas nam je saopšteno da u Srbiji za razliku od Hrvatske neće biti organizovan meet up sa Marcusom i Martinusom i to je konačno odluka koja se nažalost definitivno više ne može promeniti.

Zajedno sa našim MMerima smo se borili da se ovo desi a rezultat toga je bio ovaj predivan video sa čak 219 MMera u njemu koji su potvrđivali da bi došli i kupili “Moments” album. Iako su reakcije ljudi zaduženih za meetup bile vrlo pozitivne, nakon višednevnog čekanja smo saznali da od svega neće biti ništa, ali da će zauzvrat biti deljeno još meet&greet karata. Zašto se odustalo od meetupa nije nam objašnjeno ali je to jednostavno tako. Priča o meetupu je bila aktuelna čim je koncert bio najavljen i doživljavali smo je kao nešto sigurno. Ovako, momci će se sa fandomom javno družiti samo u Hrvatskoj gde će biti organizovano potpisivanje i prodaja njihovih CD-ova.

MMeri, glavu gore! Ono glavno i dalje imamo, a to je koncert koji će biti prvi koncert teen zvezda u Srbiji posle sedam godina! Sto puta je važnije da Marcusa i Martinusa dočeka puna hala i neverovatna atmosfera jer nam to onda garantuje da će nam oni doći opet. Svako iskustvo, pa i ovo loše vezano za meetup nije toliko loše ako smo iz njega nešto naučili a mi verujemo da jesmo. Ne zaboravite i na našu akciju postavljanja pitanja Marcusu i Martinus pa se prijavite i za to ovde

Pročitajte još  Pogledajte ceo meč: Mosjøen rasturio protivnika sa 8:0, Marcus i Martinus blistali! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus and Martinus Team

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Nismo uspeli: Neće biti meetupa M&M u Srbiji ali se dele dodatne meet and greet karte!

 1. Kad ćete proglasiti ove druge pobednike za m&g?
  – žao mi je zbog meet up-a, ali ipak ima nade da još MMera ostvari svoje snove i upozna ih 🙂
  Srećno svima ♥
  @marcusandmartinus.serbia.x

 2. Vrijedilo je pokušati, Ali barem imate još koncert! Ponudite se oko njega i možda se ponovno vrate i naprave meetup. Kako bih ja voljela vidjeti svoje idole barem na jednom od ovih😊 Uživajte Mmeri!😊

 3. Aha… Meetup je kao nešto potpisivanje kupljenih cd-a?

  Mislim da je koncert najvažniji za budućnost teen zvijezda na Balkanu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.