Marcus i Martinus rasprodali sve meet and greet karte za koncert u Brnu!

Sledeća destinacija Marcusa i Martinusa jeste Brno, Češka koji će oni posetiti 13. jula, što će biti kompenzacija za koncert otkazan prošle jeseni zbog tehničkih problema. Karte se prodaju po ceni od oko 39 evra, a novina za ovu turneju jesu meet and greet karte koje će fandom koštati 145 evra.

Marcus & Martinus Meet & Greet Upgrade dostupan je bio za samo sedamdeset najbržih MMera, a te karte brzo su rasprodate! Ovaj meet and greet svakom vlasniku karte omogućava poklon, upoznavanje sa momcima gde mogu i da razgovaraju sa njima, odnosno da budu na zajedničkoj fotki.

Iako čujemo gunđanje naših MMera koji su navikli da svoje heroje upoznaju besplatno, praksa plaćanja meet and greet karata je uobičajena, a s obzirom da su se one tako lako prodale, fandomu očigledno to ne smeta. Naravno, ovo može biti pravilo samo za ovu kratku letnju turneju i ne znači da deo m&g i dalje neće biti podeljen besplatno.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Alkohol ne želimo da probamo, a ni energetska pića!

4 thoughts on “Marcus i Martinus rasprodali sve meet and greet karte za koncert u Brnu!

  1. Kada se zapravo malo bolje pogleda karta za meet&greet kosta manje zbog svega sto se dobije te se moze dobiti i neka majca iz njihive kolekcije 'soon' koja jos nije izasla😊😀

  2. Aghaha 39 i 145 evra aghaha. Platila bih za njihov nastuip do 1 evra i to bi se kajala sto sam bacila pare. Decaci nisu losi ali i nisu sada neke mega zvezde da su skupi, ok ima i skupljih ali opet ovaj svet je izgubio pamet jos odavno. Zato sve i propada!

  3. Bilo bi kul kada bi sledeće godine kada dolaze oni da napravimo mi njima kao neko iznenađenje pred ulazak u njihov hotel ili negde po ulici.Ukoliko neko imaju ideju moj instagram : @maccixtinuss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.