Famoza pomera granice: Osvojite meet and greet karte za koncert Marcusa i Martinusa u Zagrebu!

Jesmo li vam pričali da je Famoza drugačija? Ovih dana aktuelne su podele meet and greet karata za koncerte Marcusa i Martinusa u regionu, ali na čitavoj turneji, samo Famoza će ih deliti u dve države! Za početak, vreme je da obradujemo fandom koji na koncert ide u Zagreb!

Na Famozi tako sad možete da osvojite meet and greet, odnosno upoznavanje sa momcima a delimo jedan put po dve karte! Dakle, imaćemo jednog pobednika koji će na meet and greet moći da povede još jednu osobu! Naravno, ne zaboravite da se na meet and greet ne može ući bez karte za koncert a karte za koncert u Zagrebu možete kupiti ovde.

Dobro, a kako se osvajaju karte pitate se? Dovoljno je da na svom Instagramu objavite kratak video (u trajanju do recimo 20 sekundi) koji za temu upravo imam meet and greet. Možete nam pričati o tome koliko vama te karte znače ili još interesantnije, možete nam ispričati kako zamišljate taj susret sa momcima! Možete čak i odglumiti tu scenu, recimo sa osobom koju biste vodili na meet and greet. Ukratko, prenesite nam vaše emocije! Nemojte koristiti fraze, izrazite se na svoj način!

Uz video, obavezno je da:
1. Postavite hashtagove #famoza_net i #mmzagreb
2. Tagujte nas kako bismo vas lakše pronašli!
3. Pratite našu Instagram stranicu!

Pročitajte još  Vikend giveway: Osvojite potpisane majice Marcusa i Martinusa!

Takmičenje traje do subote, 17. marta u 12h! NE ZABORAVITE DA SE BEZ ULAZNICA ZA KONCERT NE MOŽE UĆI NA MEET AND GREET!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Famoza pomera granice: Osvojite meet and greet karte za koncert Marcusa i Martinusa u Zagrebu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.