Praznični giveaway: Marcus i Martinus su vam ostavili jedan potpisan “Moments” album!

Narednih dana očekuje vas dosta zanimljivih poklona na Famozi, ali onaj najinteresantniji za MMere je prvi na redu, a u pitanju je “Moments” album koji su momci potpisali prilikom svog dolaska u Beogradu na turneji sa Jasonom Derulom. Zato, mislimo da je to dovoljan motiv za čitav fandom da pokuša da ga osvoji!

Ovaj album momci su potpisali 29. oktobra 2018, na dan kad je Famoza radila svoj intervju sa njima, a za poklon se možete zahvaliti našim prijateljima iz Menart Srbije, kompanije koja zastupa Sony Music, kao izdavačku kuću Marcusa i Martinusa.

Ukoliko želite ovaj album, potrebno je da se javite na našu Instagram objavu koju vidite ispod i da nam odgovorite na pitanje – “Koja je vaša omiljena pesma sa albuma ‘Moments’ i zašto? Da li vas posebno pogađaju neke reči? Da li vas za tu pesmu vezuju neka posebno lepa sećanja? Budite kreativni! Sem toga, postoje još samo dva uslova, a to je da zapratite Instagram profil Menart Srbija i naravno, da već pratite Famozu!

View this post on Instagram

Narednih dana očekuje vas dosta zanimljivih poklona na Famozi, ali onaj najinteresantniji za MMere je prvi na redu, a u pitanju je “Moments” album koji su momci potpisali prilikom svog dolaska u Beogradu na turneji sa Jasonom Derulom. Ovaj album momci su potpisali 29. oktobra 2018, na dan kad je Famoza radila svoj intervju sa njima, a za poklon se možete zahvaliti našim prijateljima iz Menart Srbije @menartsrbija , kompanije koja zastupa Sony Music, kao izdavačku kuću Marcusa i Martinusa. Ukoliko želite ovaj album, potrebno je da uradite sledeće: 1. Da odgovorite na pitanje – “Koja je vaša omiljena pesma sa albuma ‘Moments’ i zašto? Da li vas posebno pogađaju neke reči? Da li vas za tu pesmu vezuju neka posebno lepa sećanja? Budite kreativni! 2. Da zapratite profil @menartsrbija i naravno, da već pratite i Famozu! Ono što moramo da napomenemo da ova nagrada može da se šalje samo na teritoriju Srbije, jer su momci želeli da ovo bude poklon za ovu zemlju, baš kao što su nešto slično uradili recimo u Hrvatskoj. Pobednika ćemo proglasiti u utorak, 8. januara! #marcusandmartinus

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Ono što moramo da napomenemo da ova nagrada može da se šalje samo na teritoriju Srbije, jer su momci želeli da ovo bude poklon za ovu zemlju, baš kao što su nešto slično uradili recimo u Hrvatskoj. Mi ćemo narednih dana imati još poneki giveaway gde ovakvih ograničenja neće biti! Pobednika ćemo proglasiti u utorak, 8. januara!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Praznični giveaway: Marcus i Martinus su vam ostavili jedan potpisan “Moments” album!

  1. Znam da nema smisla da ucestvujem a nemam instangram,ali htela sam zato sto sam MMerka. Kao prvo,pozelela bih svima i famozi srecne praznike. Nije lako izabrati jednu omiljenu pesmu iz albuma ili uopste zato sto su mi sve omiljene. Ako bih vec birala,birala bi po tome koju najcesce slusam a to bi bila First kiss. Jednostavno je neka osecanja nemoguce opisati,kao osecanja prema pesmama. Kada slusam pesme od M&M srce mi ubrzano lupa. Da nije Marcusa i Martinusa ja ne bih poverovala da se uz volju moze sve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.