Seleni Gomez uloga u nastavku legendarnog horora!

Selena Gomez neverovatno je aktivna i u vreme pandemije! Nakon što je objavljeno da će ona od oktobra snimati novu seriju, sad znamo da je možemo očekivati i u filmu “Vrisak 5”. “Vrisak” serijal važi za jedan od najuspešnijih u istoriji kad je reč o hororima, pa bi ovo mnogo značilo za Sel!

Glasine da će se Sel priključiti staroj ekipi kruže već neko vreme, a glumica Courtney Cox koja je u serijalu od njegovog prvog izdanja, to je praktično potvrdila! Naime, ona je fotku Sel sa Davidom Henriejem na Instagramu prokomentarisala rečima, “Ne mogu da dočekam da te sretnem”. Ako to nije dovoljno, onda treba reći da su upravo Courtney Cox, ali i ostatak do sad objavljene ekipe filma, David Arquette, Melissa Barrera i Jenna Ortega počeli da prate Sel, prenosi Daily Mail.

Za nas starije članove Famoza ekipe, “Vrisak” ima posebno mesto u srcu, pa smo se baš obradovali kad je Courtney Cox u julu najavila da se on vraća, kao i da će joj se pridružiti njen bivši suprug David Arquette, koji je takođe bio deo serijala od početka. “Uvek sam voleo da radim sa njom”, pričao je on. “Ona je neverovatna glumica i mnogo je zabavno vratiti se tim likovima i videti gde su oni sad.”

Ono što još znamo jeste da je snimanje filma planirano da počne pre kraja ove godine u američkoj državi Severna Karolina, pa ako sve bude u redu, u bioskopima bismo mogli da ga vidimo barem tokom 2022. godine. “Vrisak” inače pripada takozvanim “slešerima”, odnosno hororima u kojima gine velike broj likova, pa će selenatori od starta strahovati da li će lik njihove ljubimice preživeti. Film inače režiraju Matthew Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, a oni koji su pročitali scenario kažu da će ovo biti originalan horor koji neće razočarati fanove!

Pročitajte još  Spot Selene Gomez dominira u skoro 60 zemalja na YouTubeu, uključen i naš region!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.