Uz rame Seleni Gomez: Tini Stoessel je novo zaštitno lice Pantenea!

Martina Stoessel bila je vrlo tiha od početka godine! Naravno, deo zasluga za to imaju praznici i odmor u Urugvaju na kome je bila sa porodicom ali ona je vreme koristila i za nove poslovne trijumfe!

Tini je tako na svom Instagramu prošle noći postavila jako zanimljivu fotku uz koju je napisala, “Imam da vam kažem nešto što me čini jako srećnom! To ima veze sa snagom žena… Budite u toku i ispratite me 15. januara u Mar del Plati, to nije tako daleko”. Ovaj komentar prati fotka koja praktično sve otkriva, a to je da je Tini novo zaštitno lice kompanije Pantene, rame uz rame sa jednom pravom megazvezdom kakva je Selena Gomez!

Ono što je veoma interesantno jeste da Tini i Sel rade kampanje za isti deo sveta – Južnu Ameriku! To i ne čudi kad znamo koliko su obe popularne u tom delu svetu, s obzirom da su odatle (Tini) ili im je poreklo takvo (Selena). Naravno, Selena promociju vrši i po Evropi a videćemo da li će Tini takođe dobiti zadužena na našem kontinentu gde sve brojke pokazuju da je još popularnija!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Volela bih duet sa Lali": Tini priča o svojoj rivalki, Pepeu i zahtevima za organizatore njenih koncerata!

14 thoughts on “Uz rame Seleni Gomez: Tini Stoessel je novo zaštitno lice Pantenea!

  1. selenu mi u hrvatsskoj mozemo vidjeti na reklami za pantene znaci li to da ce mo mozda vidjeti i tini famozo odgovorite molim vas

    1. Hahahahahha. Curo prvo pogledaj sebe, pa onda pričaj za druge. Da je dno dna ne bi bila neko i nešto sa samo 20 godina. Tini je prelepa, a ljubomorne duše mogu da joj kupe čokoladu.

  2. Super! Sel i Tini su moji uzori, bilo bi super kad bi promovirala i za Evropu. 💕

  3. nezzzz meni je bilo ljepse kada je sel predstavljala i cak je selina gore slika ljepsa ali ipak CESTITAM!!!

  4. Ok, ovo je super za tiniste, čestitam!! ( iako inače nije ni do koljena Sel, nije hejt nego istina)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.