„Izgleda zdravo i presrećno“: Evo kako se Selena Gomez provela u Meksiku!

Nemojte brinuti za zdravlje Selene Gomez ovih dana, jer je pevačica na Instagramu potvrdila da se nalazi u Kabo San Lukasu u Meksiku na plaži i da definitivno uživa! Insajder za E! News takođe potvrđuje da je Sel provela nekoliko predivnih dana sa svojim prijateljicama i da se čini da joj ništa nije nedostajalo.

„Provele su sjajnih par dana zajedno pored vode. Selena je bila sjajno raspoložena i izgledala je zdravo i presrećno. Jela je čips sa drugaricama i pila iz velike flaše vode, sedele su na krovu sa stolicama nameštenim u krug i smejale se i tračarile“ priča izvor za E! News o Seleninom putovanju na koje je otišla jer se njena prijateljica Courtney udaje!

„Uveče su imale večeru na plaži i uživale u vatrometu na nebu. Napravile su mnogo fotki da ovekoveče ove dane. Seleni je zaista prijalo sunce i provodila je vreme sa najboljim prijateljicama“ zaključuje izvor svoju priču. Nema sumnje da je Seleni najlepše sa ove dve devojke, sa kojima je inače dobila i zajedničku tetovažu prošlog leta.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Courtney J. Barry

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Tradicija: Selena Gomez ponovo stigla u balkanski komšiluk, hoće li "zalutati" kod nas?

One thought on “„Izgleda zdravo i presrećno“: Evo kako se Selena Gomez provela u Meksiku!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.