Selena Gomez se videom obratila Hailey nakon pretnje!

Niko živi ne veruje Hailey Bieber da je samo slučajno postavila na svom Instagram Storyju pesmu “I’ll Kill You” odmah nakon što je Selena Gomez objavila svoj novi singl “Lose You To Love Me”. Ne veruje joj ni Selena Gomez koja joj se zbog pretnje i obratila kroz svoj Instagram Live.

Selena se prvo obratila svom megafandomu zahvaljujući im se na ogromnoj podršci, koja se najbolji vidi po tome što je pesma za manje od 24 časa prešla 20 miliona pregleda na YouTubeu! Ipak, ona je posebno skrenula pažnju koliko je tragično što neke žene samo žele svađu. “Ja nikad neću podržavati žene koje napadaju druge žene”, istakla je ona. “Zato vas molim da budete dobri prema svima. Molim vas budite ljubazni, ne volim kad gledam kako su ljudi nepristojni prema drugima, ne radite to.”

Poruka dakle ide i na račun Selenatora, odnosno molba da ne napadaju Hailey niti uopšte ulaze u svađe. Sa druge strane, Hailey se kao što znamo samo nakratko oglasila rečima da nije vređala Selenu i posle toga je nestala sa interneta, verovatno jedva čekajući da se sve stiša. Smetalo joj ili ne, ona se mora navići da će Selena biti u centru pažnje javnosti narednih godina, jer je očekuje objavljivanje albuma i po svemu sudeći, svetska turneja!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Selena Gomez se videom obratila Hailey nakon pretnje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.