Hailey javno pretila smrću Seleni zbog nove pesme!

Hailey Bieber često pokazuje znake nervoze kad god se spomene Selena Gomez, što je prilično čudno kad znamo da je udata za Justina Biebera koji često i sam objavljuje njene slike i izražava joj ljubav kako bi uverio sve da mu je samo ona na pameti. To se nažalost desilo i odmah nakon što je Selena objavila svoju novu pesmu, “Lose You To Love Me”.

Selena Gomez u novoj pesmi priča o Justinu Bieberu i tome kako tek kad je odustala od veze sa njom, shvatila je kako da zavoli sebe. Isto tako, ona napominje da joj je Justin pokazao kako on nije za nju nakon što se samo dva meseca posle raskida bacio u naručje Hailey i sa njom odmah stupio u brak.

Sve to izazvalo je krajnje nekontrolisanu reakciju Hailey koja je ubrzo nakon toga na svoj Instagram Story postavila pesmu javnosti ne preterano poznate Summer Walker, koja ima krajnje zanimljiv naslov, “I’ll Kill You” (Ubiću te). Hailey pesmu nije odabrala samo zbog naslova, već i stihova gde se govori o ženi koja očajnički želi da zadrži svog muškarca i išla bi i u zatvor zbog toga.

Hailey je nakon tone negativnih reakcija javnosti koja joj iovako nije previše naklonjena bila primorana da reaguje, ali prilično neubedljivo, pa je sve što je rekla “Prestanite sa ovim glupostima… ovo nije nikakav odgovor.” Iako je moguće da je ona baš slučajno, baš tog dana odlučila da objavi pesmu potpuno nepoznate muzičarke, procenite sami da li je ona iskrena ili ne.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Hailey javno pretila smrću Seleni zbog nove pesme!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.