Selena Gomez osnovala svoju fondaciju za borbu protiv lupusa, uplatila veliki novac!

Selena Gomez odavno se hrabro bori sa lupusom, bolešću koja joj napada imuni sistem zbog čega je već morala da prekida dve svoje turneje. Pevačica i glumica sad uzvraća udarac opakoj bolesti jer je pokrenula fondaciju čiji je jedini cilj da je zauvek uništi!

Fondacija koja nosi naziv “Selena Gomez Fund for Lupus Research” osnovana je na Univerzitetu Južna Kalifornija a Sel je uverena da će lek biti pronađen brže nego što mislimo. “I dalje ću biti optimista kad je reč o istraživanju lupusa i ponosna sam što to sad podržavam”, kaže Sel. “Nadam se da će milioni širom sveta imati korist od ovoga.”

Selenino ime na nazivu fondacije nije stavljeno da bi se ona hvalila time već jer će skrenuti pažnju na čitav projekat i animirati i druge ljude da doniraju koliko mogu kako bi istraživanje što brže napredovalo i kako bismo došli do rezultata koji će Sel ali i ko zna koliko drugih ponovo učiniti potpuno zdravim!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez o editorijalu za Pumu: Možda nisam savršena, ali uvek sam ono što jesam!

5 thoughts on “Selena Gomez osnovala svoju fondaciju za borbu protiv lupusa, uplatila veliki novac!

  1. Nadam se da ce se lek pronaci i da ce Sel jednog dana ponovo biti potpuno zdrava <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.