Selena Gomez nikada nije pozvana da snima spot “Popstar” sa Justinom Bieberom!

Selena Gomez i Justin Bieber su raskinuli dovoljno davno da se njihova veza više nikad ne pomene, ali s obzirom na to kako je bila dugačka i turbulentna, oni se na neki način i dalje provlače po medijima. Nedavno se pisalo da je Justin kontaktirao Selenu da se žali na suprugu Hailey, a samo par dana kasnije pojavio se spot za Drakeovu pesmu “Popstar” u kom se pominje Selena, a Justin otvara usta na njeno ime u spotu. Zbog ovoga su krenule priče da je u spotu planirano da se pojavi i Sel lično, ali te reči su demantovane!

Naime, Justin u spotu govori Selenino ime jer je Drake odlučio u pesmi “Popstar” da pomene što više mladih zvezda, pa je tu i stih “Look, Ariana, Selena, my Visa/ It can take as many charges as it needs to, my girl”. Priča je izazvala lavinu i nekoliko Seleninih fan stranica i medija već više puta su prenosili da je Selena takođe bila planirana da gostuje u spotu “Popstar”, ali da je odbila jer poštuje mere sprovedene zbog korona virusa i jer se u spotu pojavljuje Justin pa bi radije da ga izbegne. Ipak, izvor za People izjavio je da su lažne i tvrdnje da je pozvana i da je navela ova dva razloga: “Seleni se niko nije ni javio da je pita za spot i nije bilo nikakvog plana da ona bude u njemu” prekida izvor sve tračeve na ovu temu.

Tračeve je pokrenuo biznismen Shazir Mucklai koji je za medije ispričao da je Selena planirana za spot, a on je nedavno rekao da je radio s njom i na kolekciji “Rare Beauty” – obe tvrdnje ispale su lažne.

Pročitajte još  2015 AMA: Tay, Ari i 1D u konkurenciji za najbolje izvođače godine, Belieberi besni!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.