Selena Gomez priznaje: Probudio mi se majčinski instinkt!

Selena-Gomez-Revival-2015-adds-1

Pevačicu i glumicu novinari su nedavno uhvatili kako u Majami Biču, smeštena u luksuzni apartman s pogledom na okean, kulira na ogromnom belom kauču. Bosonoga.

“Ne obraćajte pažnju na mene, samo se malo opuštam,” rekla je uz osmeh Selena Gomez. Ali ona se na tom mestu našla prvenstveno da bi pričala o svom poslednjem filmu “Hotel Transilvanija 2”, u kom ponovo glas pozajmljuje Mavis, ćerki grofa Drakule. A na ljubazno pitanje kako je, Selena spremno odgovara:
“Zapravo, osećam se sjajno. Trenutno osećam ogromnu količinu samopouzdanja i ni najmanje ne hajem za mržnju ljudi koji samo žele da me ponize. Neverovatan je osećaj imati takvu slobodu, a to upravo predstavlja i moj novi album.”

hotel-transylvania-2-what-has-mavis-been-up-to-416839

Takođe, čini nam se da je upravo Selenino novopronađeno samopouzdanje razlog zbog kog je zvezda “Čarobnjaka iz Vejverli plejsa” tako prirodno odigrala ulogu majke, bez obzira što je u pitanju animirani film.
“Bila je to neverovatna promena za mene,” priznaje Sel. “Kad sam prvi put videla svog filmskog sina (kome glas pozajmljuje 7-godišnji Asher Blinkoff) bila sam u fazonu, ‘Kako si sladak, kako si divan. Samo želim da te volim’. Jednostavno, tog dana se u meni nakratko probudio materinski instinkt.”

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music, Con Film

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zabrinuti za nju: Selenu roditelji mole da otkaže turneju!

2 thoughts on “Selena Gomez priznaje: Probudio mi se majčinski instinkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.