Dugo iščekivano: Detalji venčanja Ariane Grande i Daltona Gomeza

Ovaj dan smo dugo iščekivali zajedno sa mladencima Arianom Grande i Daltonom Gomezom koji su se ovog vikenda konačno venčali! Već znate da je Ariana želela da ova posebna ceremonija bude intimna, pa su venčanje održali u krugu najuže porodice, svega 20 ljudi. Ari toliko poštuje svog, sada već muža, da je želela da njihovo venčanje bude van oka javnosti. Kako romantično!

Kao što je Ari jednom pevala, ”Got everyone watchin’ us / So baby, let’s keep it secret”, ostala je i verna svom tekstu pa je svoje venčanje održala samo u krugu bliske porodice i prijatelja. Jednom kada su se verili, a to je bilo u decembru prošle godine, nakon samo nekoliko meseci veze, nisu želeli mnogo da čekaju već su odmah počeli sa planiranjem venčanja. ”Odlučili su da venčanje održe prošlog vikenda jer ih već stižu obaveze, a niko nije želeo da čeka.” rekao je izvor blizak mladencima.

Pevačica gaji veliku ljubav prema svojoj istorjskoj kući u Montesitu, Kalifornija pa je ova ceremonija baš tu i održana, u njenom dvorištu, okružena stotinama belih cvetova. ”Bilo je prelepo, ali ništa preterano. Ari je želela da to bude jednostavno i simpatično. Samo im je bilo bitno da tu bude porodica i da zajedno mogu da uživaju u ovom posebnom trenutku.” otkriva izvor. Svaki od članova njihove porodice nazdravio je paru tokom večere i za mladence je ovo bio jako emotivan dan.

Pročitajte još  Ovaj detalj na ruci Ariane Grande na Grammy nagradama nismo primetili do sad!

Dalton je toliko pažljiv prema Ari da je lično učestvovao u dizajniranju specijalne burme samo za nju. Mladoženja je radio sa prodavnicom nakita Solow & Co kako bi prsten izgledao baš onako kako je zamišljao. Njegova ideja je bila da dijamant bude malo sa strane i da u gotovom komadu bude i biser takođe. Kako kaže, biseri za Arianu imaju poseban značaj.

Sada nam samo preostaje da čekamo da Ari otkrije slike ovog posebnog dana!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.