Selena Gomez najavljuje treći deo „Hotela Transilvanija“: Ovaj će biti najzanimljiviji!

Treći deo ovog crtanog filma nosiće naziv „Summer Vacation“ a Sel je ekskluzivno za People otkrila zanimljivosti o ovom filmu!

„Ovoga puta ćemo napustiti hotel i otići na krstarenje što je zanimljiva promena. Komični momenti iz prethodna dva dela su ništa u odnosu na ovaj, biće ludilo“ najavljuje Sel koja u crtanom pozajmljuje glas jednoj od glavnih uloga, Mavis! „Moj tata Drac je u ovoj sezoni u vezi pa ja Mavis dobijam ulogu zaštitnički nastrojene ćerke, bilo je interesantno“ otkriva ona.

Selena je još pričala o svojoj junakinji hvaleći je i iskazujući koliko joj je lepo u ovoj ulozi – „Ovo je jako lepo iskustvo jer sam odrasla uz junakinju čijoj pameti sam se divila! Tako je samouverena i slatka dok se bori sa samom sobom, da ne pominjem koliko volim da glumim u filmovima koji spajaju porodice“ zaključuje ona, dok producent filma hvali Selenu govoreći koliko je ona iskrena kada se uživi u ulogu i da je saradnja sa njom uvek prijatno iskustvo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hotel Transylvania

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Paradoks: Jeste li primetili veliki problem sa Selenom Gomez u ulogama u Hannah Montana i WOWP?

3 thoughts on “Selena Gomez najavljuje treći deo „Hotela Transilvanija“: Ovaj će biti najzanimljiviji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.