Sel u suzama primila nagradu za ženu godine: Nikad nisam bila ponosnija!

Selena Gomez je od Billboarda dobila priznanje za ženu godine što je jedna od najvećih nagrada koju je ikada dobila, tako da razumemo zašto je bila toliko emotivna kada je primila nagradu!

Sa Selenom su bile tu Elle Fanning i Francia Raisa, Selenina najbolja drugarica koja joj je dala svoj bubreg, i čim je pohvalila taj čin, Sel nije mogla da zadrži suze. „Iskreno, osećam da ova nagrada pripada Franciji jer je ona spasila moj život“ počinje ona svoj govor ali ga tu i prekida i izvinjava se, jer se u glasu čulo da je na ivici da se rasplače.

„Ne mogu biti zahvalnija za sve što sam postigla u svojoj karijeri do sada i želim da ljudi znaju da je moja namera da svi budu srećni jer stvarno volim ljude, i jako poštujem poziciju na kojoj se nalazim“ nastavlja ona. „Nikada nisam bila ponosnija što sam žena u ovoj industriji i osećam se predivno i zahvalno svakoj ženi koja me je ohrabrila. Ne znam kako ću se ikada odužiti za sve ali sledeće godine ću za vas napraviti neverovatan album“ obećava Sel i napušta binu. Pogledajte ceo snimak ispod!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Totalni preokret: Selena sad ignoriše Justinove poruke!

3 thoughts on “Sel u suzama primila nagradu za ženu godine: Nikad nisam bila ponosnija!

  1. Stvarno mi je drago što je dobila tu nagradu,iskreno mislim da ju je zaslužila.❤ Nadam se da će ostati takva kakva jeste😙
    Volim te Sel❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.