Upoznajte je: Ko je devojka koja je Seleni spasila život?

Koliko vam je veran prijatelj koji bi vam i svoj bubreg dao? Mlada glumica Francia Raisa je dokazala da je ona Seleni Gomez kao sestra i ovaj čin je krunisao njihovo dugo i iskreno prijateljstvo.

Francia je bliska Selenina prijateljica još od 2007. godine kada su bile tinejdž glumice koje su posetile dečiju bolnicu u grupama, i kako je Francia rekla, Selena i ona su bile u istoj grupi i odmah su se zbližile! Pre četiri godine ona je za Selenin rođendan napisala da je beskrajno zahvalna što ima osobu poput nje u svom životu i da je ona čini boljom osobom, a onda su tokom godina usledile brojne zajedničke fotografije i divne poruke poput ovih i devojke su nam pokazivale koliko su ponosne što imaju jedna drugu.

„Srce mi je bilo slomljeno ove godine i ti si istrčala iz studija da me utešiš. Bila sam van sebe od sreće prošlog meseca i ti si mi čestitala pre nego što si izašla skoro istog momenta. Naši momenti su mi nešto najvažnije na svetu“ napisala je tada Francia a o svom hrabrom činu doniranja bubrega kaže da je najsrećnija što je mogla da pomogne – „Beskrajno sam zahvalna Bogu što mi je dao poverenje i mogućnost da spasim nekome život i tim činom promenim svoj. Ovo je samo deo naše priče i drago mi je što sam na ovom putovanju sa njom“ rekla je Francia.

Pročitajte još  Selena upravo šokirala svet: Ovog leta sam imala transplataciju bubrega, drugarica mi je spasila život!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Francia Raisa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Upoznajte je: Ko je devojka koja je Seleni spasila život?

  1. Ovu su prave prijateljice! Francia je fantastično postupila ❤ Pravi je prijatelj 🙂 Nadam se da će biti još prijateljice dugo dugo vremena ❤ ❤ ❤ ❤ Brzo nam ozdravi Selena ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.