Francia Raisa: Selena Gomez je umalo umrla nakon što je dobila moj bubreg!

Selena Gomez je bukvalno jedva preživela transplantaciju bubrega jer kako je i sama rekla, nakon operacije su se desile komplikacije zbog čega je morala na novu hitnu inspiraciju. Njena drugarica Francia Raisa koja joj je poklonila svoj bubreg je u razgovoru sa W magazin najbolje objasnila koliko je to bila opasna situacija.

“Oporavak je bio baš težak”, kaže ona. “Nisam htela da jedem niti da pijem bilo šta. Selena je takođe imala komplikacije. Par sati nakon operacije sam se probudila i videla poruku od nje, ‘Jako sam uplašena’. Pukla joj je arterija i morali su hitno da je operišu i uzmu venu iz njene noge i naprave novu arteriju kako bi joj bubreg ostao na mestu. Mogla je lako da umre.”

Francia šalje jako važnu poruku a to je da su se i Selena i ona 100% oporavile. “Uživam u ovoj godini. Snimam seriju koja je hit, moje zdravlje je dobro. Imam novi dom i neverovatnog dečka kojeg sam upoznala na snimanju. Vratila sam se časovima plesa prošle nedelje. Sad imam više motivacije nego ikad”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Selenea Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez stala na sred puta da bi održala lekciju paparacima! (video)

8 thoughts on “Francia Raisa: Selena Gomez je umalo umrla nakon što je dobila moj bubreg!

  1. Svi bi to učinili jedni za druge. Da ja nekom darovam bubreg također se nebi usudila jesti ni piti, jer bi se stvarno uplašila.

    1. Ništa lično ali samo ne razumijem zašto ne bi (kao ji Francia) niti jela niti pila? Ako moze neko da mi objasni,pozz❣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.