Francia Raisa, devojka koja je Seleni dala bubreg: Njena porodica je sada i moja!

Francia Raisa, najbolja drugarica Selene Gomez više nije samo najbolja drugarica – ona sada računa sebe kao člana porodice!

Francia je u razgovoru sa Harryjem Connickom priznala kako je taj period bio težak i za nju i za Selenu, a Sel se osećala loše što je Francia bila samo njena prijateljica. „Bile smo samo prijateljice, nisam bila član porodice, ali sada jesam, iste smo krvi. Ja sam izgubila babu i dedu kad sam bila jako mlada, a njeni baba i deda su sada i moji, tako je neverovatno što smo zajedno uspeli da proširimo porodicu“ kaže Francia.

Francia dva meseca nije mogla da se aktivno kreće, a to joj je teško palo jer nije navikla da bude pasivna. „Imam četiri ožiljka i nisam mogla da ustanem bez pomoći, ni da se okupam. Kada mi je doktor rekao da ću dva meseca morati da mirujem, bilo mi je jako teško jer imam i psa kog želim da šetam. Teže je biti donor jer vaše telo gubi nešto što nije moralo da izgubi“ ističe Francia. Obe su preživele težak period ali najvažnije je da je sada sve u redu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Francia Raisa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Čeka se njen odgovor: Justin očekuje da Selena potvrdi da su ponovo zajedno!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Francia Raisa, devojka koja je Seleni dala bubreg: Njena porodica je sada i moja!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.