Tek sad otkriva: Ed Sheeran je kao poklon za 2018. godinu dobio verenicu!

Ed Sheeran vrlo malo govori o svojoj vezi sa dugogodišnjom devojkom Cherry Seaborn pa nije ni čudo što niko nije znao da su se njih dvoje verili! Ipak, sjajni muzičar je sad odlučio da to podeli sa nama.

Ed je tako u subotu postavio njihovu fotku a u potpisu je sve objasnio rečima, “Dobio sam verenicu pred novu godinu. Srećni smo i zaljubljeni. Takođe, zadovoljne su i naše mačke.” Ed i Cherry su u vezi još od leta 2015. godine a da sve bude kao u bajci, njih dvoje se znaju već jako dugo s obzirom da su išli u isto odeljenje u školi!

Prethodno, Ed je godinu dana bio u vezi sa kuvaricom Athinom Andrelos a tokom 2012. godine je povezivan i sa muzičarkom Ninom Nesbitt koja je održala koncert u Beogradu i kojoj je i posvetio jednu pesmu, nazvanu upravo “Nina”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tek sad otkriva: Ed Sheeran je kao poklon za 2018. godinu dobio verenicu!

  1. Jao koliko je to lepo.Stvarno su predivni zajedno.Presrecna sam zbog njih <3 <3

  2. Sigurno mu je to najbolji poklon za Novu godinu ikad i biće zauvijek. 🎁💏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.