Sandrin blog: Mojih šest najdražih kombinacija iz “Tini” kolekcije!

Bok ljudi!! Ja sam Sandra. U ovom blogu možete vidjeti mojih 6 najdražih kombinacija iz kolekcije “TINI by Martina Stoessel” uživajte 🦄 ✔

1. Prva kombinacija je bijela kratka majica sa crtežom Olge i elegantnim crnim hlačama uz to super stoje i crne lakirane štikle sa bijelim perilicama na kraju (vrhu).
Ova kombinacija mi se sviđa zbog majice gdje je Olga, ovoj kombinaciji dajem 5 zvjezdica.

2. Ovdje se radi o plavom kombinezonu koji je na leđima otvoren, na nogama je širok. Materijal je neka vrsta svile. Uz to se super uklopila raspuštena kosa sa cipelama na petu.
Ovaj kombinezon mi se svidio jer je super krojen i zbog svog svilenog materijala.

3. Sljedeće je još jedan kombinezon. Crni kombinezon dugih rukava i kratkih hlača, ima odlične bijele detalje na ramenima koji se fenomenalno uklapaju u cijeli outfit. Podignuta kosa je uvijek dobar izbor za kratku odjeću. Ova kombinacija svidjela mi se zbog super izrađenog kombinezona sa lijepim detaljima.

4. Ovdje imamo jednu kratku kožnu suknju i bijelu košuljicu sa raznim otisnutim oblicima na njoj. Savršeni su uz to i crveni nokti koji razvijaju taj crno-bijeli stil.
Ovaj outfit mi se sviđa zbog košulje i super kože na suknji koja izgleda dosta ženstveno.

5. U ovom outfitu je lepršava bijela bluza (malo prozirna), uske i podrapane (pocepane) svijetlo plave traperice (farmerke), također sa crvenim noktima i crnim cipelama na petu koje su srednje veličine. Ovo mi se svidjelo zbog lijepe bluze i podrapanih (pocepanih) traperica (farmerka).

Pročitajte još  Tini srećna kao dete na koncertu svojih idola! (video)

6. Posljednje se sivi komplet. Radi se o sivom topu kratkih rukava i širokim sivim hlačama istog materijala. Uz to se fenomenalno uklopio srebrni prsten na kažiprstu.
Ovaj outfit sviđa mi se također zbog bijelih patika (nisam ih spomenula) i sivog topa. Lijepe su i hlače kojima su iskombinirane.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Universal Music vikend na Famozi: Danas možete da osvojite "Tini" CD!

3 thoughts on “Sandrin blog: Mojih šest najdražih kombinacija iz “Tini” kolekcije!

  1. Super blog. Meni je najbolji onaj rozi kombinezon koji mi je super zbog one fine roze boje, crni kombinezon koji si i ti spomenula, kao i ova kombinacija bijele majice sa poderanim trapericama.👖👕👚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.