Kaje se: Selena Gomez donirala svu zaradu od uloge u filmu Woodeyja Allena ali i preko toga!

Nakon što je Selenina mama Mandy Teefey izjavila da je njena ćerka napravila grešku snimajuću film za režisera Woodyja Allena, stižu informacije da se Sel gorko kaje što je nije poslušala i da sad to pokušava da ispravi finansirajući organizaciju koja se bori protiv ljudi kao što je on.

Kako prenosi časopis People, Selena je anonimno donirala celu platu koju je dobila za ulogu u Allenovom filmu ali je tome dodala još novca. Sve to je otišlo fondaciji Time’s Up koja se bori za prava žena i njihov uznemiravanja za šta je Woody Allen i optuživan bezbroj puta.

Interesantno, i Selenine kolege iz filma koji je snimila za Allena, Timothée Chalamet, Rebecca Hall i Griffin Newman su svoju zaradu od filma takođe dali pomenutoj fondaciji ali su i javno govorili koliko se kaju što su uopšte pristali da rade za njega. Selena se još nije oglasila ali nikad nije kasno za to. Posle svega, veliko je pitanje kakva će biti sudbina filma s obzirom da su se glavne zvezde ovako ogradile od njega.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Cifre ne lažu: Naučnici utvrdili kako je Biebs osvojio Sel!

One thought on “Kaje se: Selena Gomez donirala svu zaradu od uloge u filmu Woodeyja Allena ali i preko toga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.