Andrein blog: Top 4 kombinacije Ariane Grande!

img_20160405_132850

1. Ova kombinacija baš podsjeća na Ari!
Tu je torbica koja ide preko ramena ali se može nositi i u ruci. Tu je i duga crna suknja koja baš dočarava donji dio tijela. Sljedeća je majica do stomaka, ima izrez na leđima i pogodna je za one koji vole kraće majice. Na kraju, tu su crne štikle na visoku petu, sa špicastim vrhovima.

img_20160405_132908

2. Ovo je jedna od kombinacija koju je Ari nosila na TV Showu “Sam and Cat”.
Tu je cvjietna ljetna haljinica bez rukava, sa kaišem koji ide oko struka. Nakon toga tu je rozi džemperčić koji je pogodan za proljeće. Tu su i starke-patike koje su super za šetnju ili za kućnu upotrebu.

img_20160405_132922

3. Ovo je Aricina kombinacija za jedan od Chat-Showova na koji je išla.
Tu je kratka majica-grudnjak providna na sredini. Lijepo je za djevojke sitinije građe. Tu je i zlatna-šljokičasta suknjica koja malo leprša.Jako je lijepa za svečanjie ili važne događaje.Na kraju su tu crne štikle koje imaju “traku” ispred dijela za prste.

img_20160405_133021

4. Ovo je Aricina kombinacija za porodične izlaske.
Tu je bijela košulja kratkih rukava sa malom mašnicom na dijelu za vrat. Preko nje ide kratki džemperčić jako sladak i lagan za nositi. Tu je i bež torbica koja se nosi u ruci. Jako je pogodna za nositi. Na kraju su tu obične crne štikle koje se mogu nositi na izlaske i slično.

Pročitajte još  Priča za sve fandome: Ovo je koncert koji nam je oterao Biebsa, 1D, Taylor, Demi, Selenu...

Nadam se da vam se svidio moj blog!

Andrea B.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Opet je to vreme godine: U nedelju 29. aprila startuje Famoza koncertna anketa, a ovo su stvari koje morate znati!

8 thoughts on “Andrein blog: Top 4 kombinacije Ariane Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.