Sandrin blog: Moje omiljene kombinacije Ariane Grande!


Bok ljudi!! Ja sam Sandra. U novom blogu radi se o mojim najdražim kombinacijama Ariane Grande tako da uživajte ✌✔

1. Ovu kombinaciju sam izabrala jer obožavam kombinezone za ljeto, a pogotovo kad nisu uz tijelo. Ovo vam je i poznato jer ga Ariana nosi (nosila ga je) na svojoj Dangerous women turneji. Najviše sam ju gledala u tome kad je izvađala “Thinking bout you” (moju najdražu pjesmu koju je ona snimila)

2. Što se tiče druge kombinacije radi se o sivom topu, crnoj modernoj trenirci i prljavo žutom puloveru koji je savršen uz to. Taj koncert bio je održan na iHeart RADIO nagradi. Ovo sam izabrala zbog lijepom pulovera, crne trenirke i Arine odlične frizure (konjskog repa).

3. Ova slika je iz Reeboka gdje ih Ar promovira. Ova slika je zanimljiva i lijepa meni zbog crnih sportskih tajica i crne lakirane jaknice. A pogotovo je lijepa Arina sivo/plava kosa.

4. Ovu odjeću sam izabrala zbog super poklapanja odjeće i majice sa DWT.
Ima i savršene traperice i crne štikle.

5. Ovo sam izabrala zbog velike traperice duge košulje koja pokriva sav dio tijela do koljena gdje su dalje velike crne prelijepe gležnjače. I da ne zaboravim super je i srebreni choker (čoker).

6. Ariana frizura je odlično urađena kao i kombinacija crne pamučne jaknice i crne lagane majice sa nekim natpisom. A kao i obično Ariana nosi crne gležnjače koje joj savršeno stoje.

Pročitajte još  Kako bi izgledao boravak Ariane Grande u Srbiji ili Hrvatskoj?

7. Ovo je moja posljednja slika i za nju nemam niti ništa previše govoriti jer se skoro pa i ništa ne vidi. Odabrala sam ju zbog njenog izgleda i super lica gdje je na Snapchatu odabrala pravi filter.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ariana Grande preumorna nakon kraja turneje: Prvo što ću da uradim jeste sistematski pregled!

7 thoughts on “Sandrin blog: Moje omiljene kombinacije Ariane Grande!

  1. Ari najvise obozavam vidjeti u spotsko-elegantnim kombinacijama. Po meni te kombinacije joj najbolje stoje.
    Cool blog.

  2. Ljudi, nadam se da vam se sviđa blog!! Pišite mi ideje za kvizove jer ih uopće više nemam. Već nekoliko tjedana nema nikakvih kvizova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.