Monsta X debitovali kao šestorka, fandom pokrenuo globalni protest!

Monsta X nedavno je ostao bez jednog člana, a nakon što je Wonho izašao iz grupe zbog navodnog skandala, jer je bio optužen da ne vraća velike novčane dugove. Javnost do današnjeg dana nije dobila nikakvo smisleno objašnjenje, pa ne čudi što grupa dobija mnogo negativnog publiciteta, čak i od fandoma.

Da podsetimo, Wonho je navodno svojevoljno otišao iz grupe, uz objašnjenje da se on sad vezuje sa skandal koji bi loše uticao na čitavu grupu. Sa druge strane, njegova sad već kompanija tvrdi da on nije uradio ništa loše, i da će oni koji šire neistine biti tuženi. Ono što fandomu nikako nije jasno jeste zašto bi Wonho onda otišao iz grupe ako nije nizašta kriv? To bi bilo kad bi na primer neko rekao da mu Ariana Grande duguje velike pare, a onda odmah rekla, “Napuštam muziku”, iako taj neko nema nikakve dokaze za svoje tvrdnje.

Doduše, u svom oproštajnom pismu od grupe, Wonho je sugerisao da je napravio neku problem rečima, “Žao mi je što sam naneo štetu drugim članovima zbog mojih problema. Žao mi je i što sam razočarao fanove koji su verovali u mene.” Korejski mediji ovih dana pišu da je Wonho optužen za sve i svašta, od toga da nije vraćao dugove svojoj cimerki, pa do toga da je prodavao njene stvari. Fandom je ipak uuz njega, pa su na Twitteru trendovali #WonhoCOMEBACK #StarshipfighterforWonho ili #FightforWonho a, napravljena je i peticija koja traži njegov povratak i ima blizu 450.000 potpisa! Fandom je sakupio i 25.000 dolara, a cilj je da ovaj novac bude potrošen na reklamu na čuvenom Tajm skveru u Njujorku, kako bi ceo svet video poruku!

Pročitajte još  ATEEZ: Postoji nešto posebno kod k-popa, znamo zašto ga ljudi vole!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Monsta X debitovali kao šestorka, fandom pokrenuo globalni protest!

  1. Nemojte pisati clanak ako ne posedujete tacne informacije. Nemojte uporedjivati dve razlicite kulture ako pre toga ne znate kako funkcionisu. Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.