Joohoney (Monsta X): Sam sam, plačem i sedim u mraku

Od nedavno Monsta X nastupa kao petorka, a sve nakon što je objavljeno da je članu grupe Joohoneyu neophodan odmor, jer ima problema sa mentalnim zdravljem. Iako je to njegova privatna stvar, mladi momak hrabro je odlučio da se obrati javnosti i fandomu pismom, i objasni šta ga to muči.

Kako prenosi Newsweek, reper je objavio poruku na oficijalnom formu grupe, gde je pojasnio da je u psihički u jako teškom stanju i da sad “kopa rupu”, kako bi pronašao izlaz odatle. “Da budem iskren, dugo sam razmišljao da li nešto da vam napišem ili ne”, počinje on. “Trenutno sam mentalno slab i u teškoj sam situaciji. U procesu sam kopanja rupe kroz koju bih mogao da izađem, sam sam u sobi sa isključenim svetlom, molim se i plačem. Želim da se vratim, ali trenutno sam u sred pokušaja da budem onaj Jooheon koji se više sviđa fandom jer sam zdraviji.” On objašnjava i kako čini sve da mu bude bolje, tako što uzima terapiju, vežba i radi sve drugo što mu pomaže da zaceli.

“Podsećam se stvari koje sam ostavio iza sebe da bih živeo ovakav život, i radiću mnogo da sve to nepropadne. Biću najbolji Joohoney”, dodaje on. “Svi živimo u svetu gde ništra nije lako. Ja ću se izboriti i vratiću se. Hajde da se molimo jedni za druge. Svi prolaze kroz teško vreme i svi mogu biti povređeni, zar ne? Ako me i dalje želite i tražite, vratiću se kao neko ko zaslužuje ime ‘cool Joohoney’. Volim vas.” Ne treba ni reći da svi odobravaju njegovu pauzu i govore mu da ne žure, naročito nakon niza samoubistava među k-pop zvezdama koje ne mogu da izdrže izuzetno naporan način život. U ovom momentu, još zvezda je na pauzi zbog psihičkih problema, uključujući Jeonghana iz Seventeen i solo izvođača Kanga Daniela, nekadašnjeg člana grupe Wanna One.

Pročitajte još  Na predlog Famoze: Organizator danas proverava mogu li nam doći Stray Kids ili The Boyz!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Joohoney (Monsta X): Sam sam, plačem i sedim u mraku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.