Famoza music chart #224 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

BTS nastavlja vladavinu sa “On” već 12. nedelju zaredom, a ponovo je stiglo mnogo glasova i za dobar deo k-pop numera. Najveće iznenađenje ove nedelje je Tini, koja se vratila u top 5, dok su Lady Gaga i BLACKPINK posle odličnog starta ostale zakucane na poziciji broj šest.

Ove nedelje imamo samo jedan novitet, i to Monsta X, pa vas kao i uvek molimo da nam date vaše predloge. Trudimo se da lista bude sastavljena od pesama koje volite, umesto da ubacujemo samo numere koje su popularne u svetu!

Glasanje traje do srede, 24. juna u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za pet pesama koje vam se najviše sviđaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Samo što nije izašao: BTS objavili sjajne promo fotke za "Love Yourself: Answer"!

4 thoughts on “Famoza music chart #224 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.