Sabrina Carpenter otkriva da li je nervoznija dok glumi ili peva!


Sabrina je jedna od mladih zvezdi koja se bavi pevanjem, glumom i plesom, a sada je odlučila da otkrije koji od ovih poslova je najstresniji za nju!

Sab je gostovala u emisiji kod Zacha Sanga u kome je govorila o razlikama između muzike i glume, kao i kako sve to utiče na njenu ličnost i šta je stresnije za nju. “Mislim da muzika vrši veći pritisak na mene nego glumačka scena, jer kada ste na setu piše vam sve šta trebate da uradite, imate probe. Imate bolju podlogu,” kaže Sabrina.

Sabrina oseća da je glumačka karijera lakša, jer je dosta toga spremljeno za glumca, pa joj se sve čini tehnički lakše. Ona dodaje da ne mora sama da izađe sa materijalom, već da je tu tim producenata, tekstopisaca i režisera koji pomažu da se stvori magija na sceni, dok je muzičar u isto vreme i pevač i tekstopisac. “Može biti strašno kada pokušavate da prenesete emocije i ko ste iz nekog događaja iz prošlosti,” priznaje ona. Oba posla izgledaju stresno na svoj način, ali Sabrina ipak smatra da joj je gluma lakša od muzike.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #50 - glasajte za pet omiljenih pesama svakog dana!

2 thoughts on “Sabrina Carpenter otkriva da li je nervoznija dok glumi ili peva!

  1. Famozo, Sabrina je izbacila novu pesmu i spot.Pesma se zove,, Alien" i napisala ju je sa Jonasom Bluom!!!!!😋😋🤣🤣🤣😊😊😊😮😮😮😮😮💖💖💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.