Sabrina Carpenter: Šta sam naučila na turneji sa Arianom Grande!

Sabrina Carpenter imala je tu sreću da prošle godine bude na turneji sa Arianom Grande i da otvara njen koncert u Brazilu, a sad medijima otkriva da je to za nju bilo jedno veliko iskustvo iz kog je puno toga naučila!

“Samo to što sam videla kako se ona nosi sa bolom i kako je to pretvorila u nešto pozitivno je veoma inspirišuće”, priča Sabrina za Metro. “To je ono što više želim u muzici, i to je nešto čemu se divim u vezi nje naravno. Mislim da svakog dana moramo učiti kako da bolje upoznajemo sebe i da se borimo kad se osetimo pomalo zarobljeni u soppstvenim glavama”.

Sabrina je do sad izbegavala bilo kakve skandale, a kaže da je oduvek bila spremna za sve što nosi status zvezde. “Mislim da sam ja ovo i htela. Volim izazove i sve što dolazi sa njima”, priča ona. “Naravno da se pojavljuju i stvari koje nisu tako dobre, a shvatate i da ovo nije jedan posao, već njih 1000”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zbunila fandom: Sabrina Carpenter "očistila" svoj Instagram, najavila novi singl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.