„Zahvalni smo što je živa“: Porodica Demi Lovato ostavila poruku na njen rođendan!

Demi Lovato je juče napunila 26 godina, i iako se trenutno nalazi na odvikavanju od droge, njeni najdraži cene ono što imaju i drago im je što je Demi uopšte živa.

Demina sestra, Madison De La Garza, zahvalila se bogu što Demikin rođendan nije bio tužan dan. „Ovo je mogao biti najgori dan u mom životu, ali umesto toga slavim ga sa Deminim timom, njenim lekarima, i svim ljudima koji su pružili podršku“ napisala je ona, aludirajući na to da je linija između slavlja i patnje bila jako tanka. „Volim male stvari koje čine Demi mojom sestrom – ona nije zvezda i pevačica niti bilo šta što mediji kažu o njoj, ona je sestra, ćerka i prijatelj. Srećna sam što mogu da joj poželim srećan rođendan danas.“

today could have been one of the worst days of my life, but instead i get to spend it thanking God, the incredible doctors, demi's team, and everyone across the world who offered their support – without all of these people i wouldn't have my big sister anymore. i've been thinking about how i wish that everyone could see the silly little things that she does, like how her nostrils move when she says certain words and when she brushes my hair behind my ear when i'm trying to sleep, because those are the things i'm thankful for today. they seem so small, but those little things make up my sister – not a singer, not a celebrity, and definitely not what she's been described as in the media – she's a daughter, a friend, and my big sister… and i am so, so thankful that i can tell her happy birthday. #happybirthdaydemi ❤️

Објава коју дели Madison De La Garza (@maddelagarza) дана

Demina mama samo je citirala ono što je Madison ispričala, i dodala da je svima zahvalna. „Hvala vam za sve molitve i ljubav. Blagoslovena sam“ napisala je Dianna De La Garza.

Thank you for all your love and prayers… I am truly blessed. #thankful #happybirthdaydemi 🎂

Објава коју дели Dianna De La Garza (@diannadelagarza) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Da li je Demi Lovato zaista uvredila Taylor Swift i Shawna Mendesa na Billboard Music Awardsu?

4 thoughts on “„Zahvalni smo što je živa“: Porodica Demi Lovato ostavila poruku na njen rođendan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.