Rowan Blanchard i Sabrina Carpenter: Jeste li primetile kako smo se oblačile u “Girl Meets World”?

Rowan Blanchard i Sabrina Carpenter su se jako zavolele na snimanju serije “Girl Meets World” a to prijateljstvo traje i sad kad je serija završena. Koliko su njih dve uživale radeći zajedno, svedoči Rowan koje otkriva nešto neobično sa snimanja!

“Kad smo radili seriju, zajedno smo odrastale i otkrivale svoje stilove. Planirale bismo šta ćemo sutra nositi na smimanju i definitivno smo volele stil jedna druge. Želite da izgledate kul i inspiriše vas to što nosi vaš prijateljica. Sabrina i ja smo uvek bile u tonu”, priča glumica za Vogue.

Sa druge strane, Sabrina kaže da se njih dve sad manje viđaju ali da su započele kampanju za Converse koja ih je opet spojila. “Idemo različitim putevima nakon završetka serije ali je jako kul što smo se opet srele na mestu sa kojim se obe identifikujemo. Jako sam srećna što promovišemo isti brend i sve što on predstavlja”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter i dalje sluđena: Ne govore nam šta će biti sa "Girl Meets World"!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.