Ima nade: Televizija nudi Rowan i Sabrini da nastave “Girl Meets World” kod njih!

Fanovima nije jasno zašto je Disney odlučio da ukine “Girl Meets World” a to očgiledno nije jasno ni drugim televizijama koji žele da se ova serija nastavi kod njih – toliko da su pregovori već u toku!

Autor serije Michael Jacobs kaže kako čini sve da ovo ne bude kraj i da se traži način da se ona nastavi. “Trenutno su u toku pregovori ali još smo na početku, objašnjava on. “Sve što mogu da kažem jeste da zbog burnih reakcija gledalaca ima interesovanja. Ako pitate bilo koga u šoubiznisu, reći će vam da možete biti uspešni samo ako radite nešto ne zbog sebe nego zbog publike. Samo takve osobe opstaju”, zaključuje on.

Poslednja epizoda “Girl Meets World” se emituje 20. januara na Disneyu a onda sledi nastavak velike borbe za četvrtu sezonu. Rowan Blanchard i Sabrina Carpenter svakako su zainteresovane da se ova priča nastavi!

Autor: Famoza.net
Foto: Disney

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ana nam šalje kviz o Sabrini Carpenter!

2 thoughts on “Ima nade: Televizija nudi Rowan i Sabrini da nastave “Girl Meets World” kod njih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.