Neizvesnost traje: Hoće li Rowan i Sabrina ostati bez svoje serije?

girl-meets-world-season-3-spoilers

Disney već mesecima muči Rowan Blanchard i Sabrinu Carpenter jer ne saopštava ima li nameru da odobri i četvrtu sezonu serije ali čini se da će ona ipak preživeti!

Sa jedne strane, gledanost serije konstantno pada – druga sezona je bila manje gledana od prve a treća manje o druge mada svaku epizodu i dalje gleda više od 1.5 miliona ljudi. Mnogi veruju da je to dovoljno da Disney ipak nastavi sa snimanjem kao i da će tu odluku objaviti u oktobru i tako nastaviti tradiciju da njihove serije uglavnom imaju upravo četiri sezone.

Ukoliko Disney od toga odustane, serija bi lako mogla da se prebaci na televiziju Freeform (koja se prikazuje i kod nas!) a odakle potiče i originalna serija “Boy Meets World” na osnovu koje je rađen i “Girl Meets World”. Treća sezona serije nastavlja se inače 14. oktobra epizodom za Noć veštica koja će nam prikazati kako bi izgledao svet u kome se Maya (Sabrina) i Riley (Rowan) nikad nisu upoznale!

Autor: Famoza.net
Foto: Disney

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter otkriva da li je nervoznija dok glumi ili peva!

4 thoughts on “Neizvesnost traje: Hoće li Rowan i Sabrina ostati bez svoje serije?

  1. Meni se serija na pocetku i nije nesto svidjala ,ali sam shvatila da je u stvari tako poucna ? i sad redovno gledam hahah

  2. Iskreno, nadam se da ce da je prebace na Freeform (nekada ABC Family) jer ce onda moci da obrade i neke zrelije teme poput depresije, seksizma, rasizma itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.