Famoza music chart #156 – Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

Kakva promena na ovonedeljnoj top listi! Tinisti su se baš probudili i doveli svog idola do prve tri pozicije, što odavno ne pamtimo! Jedan od razloga svakako je optimizam nakon novog intervjua koji je pevačica i glumica dala za Famozu, ali isto tako se primećuje i da su MMeri kao i njihovi idoli izgleda na privremenoj pauzi!

Izdvojili bismo i da je trenutno najveći svetski hit, “Thank U Next” Ariane Grande startovao na odličnom petom mestu, kao i da smo sa liste izbacili singlove Tine, Ari i Jorge Blanca koji su sakupili najmanje glasova, jer su sve tri zvezde imale po četiri pesme na listi, što je za jednu više od dozvoljenog limita! I ove nedelje ostavljamo ovaj sistem glasanja tako da pravila znate!

Glasanje traje do srede, 21. novembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini ima novi singl i milione pregleda u prvom danu!

18 thoughts on “Famoza music chart #156 – Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!

  1. Glasam za Por que te vas,Quiero Volver,La Cintura,In my blood,Lost in Japan,Sue me i Bum bum dale dale.

  2. Glasam za sve Jorgeove i Tinine pjesme, ali i za svoju Maite…😍😍😍.

  3. Prijatno sam iznenađen što je pesma La Cnitura ostala listi. Moj predlog: Cheryl – Love Made Me Do It

  4. Tako sam tužna što su Marcus i Martinus s 1. mjesta došli na 9. ZATO AJMO MMERI!! GLASAJTE ZA MM BAREM DA SLIJEDEČI PUT BUDU NA 3.mjestu

  5. Moji favoriti iz dana u dan su: La cintura, Escondida, God is a woman, Breathin', Taki Taki, Invited, Woman Like Me i Lost in Japan. Eto, od svega po malo!

  6. glasam za tini tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tini je prva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.