“Ne znam šta se dešava”: Rowan i Sabrina zbunjene, Disney ukinuo “Girl Meets World”?

emea_gmw_img_gal_02

Glasine da je Disney odlučio da treća sezona serije “Girl Meets World” u kojoj glume Rowan Blanchard i Sabrina Carpenter ujedno bude i poslednja sve su jače a nažalost, ni dve sjajne glumice nemaju dobre vesti!

Poslednja epizoda treće sezone već je snimljena a Rowan kaže da je sve bilo jako emotivno i da će se uvek sećati ovoga. Sve je to prilično uznemirilo fandom koji smatraju da je ovo opraštanje od voljene serije!

Nakon brojnih zabrinutih pitanja na Twitteru, Rowan se oglasila i poručila da ni njoj niko ne govori ništa! “Znam koliko i vi. Snimanje epizode bilo je vrlo emotivno za sve nas, hvala što ste nas podržavali. Postali smo kao familija i to se ne zaboravlja.” Ukoliko Disney zaista ukine seriju, priča se da bi ona mogla da se nastavi na nekom drugom kanalu, pogotovu jer je veoma gledana i hvaljena!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

11 thoughts on ““Ne znam šta se dešava”: Rowan i Sabrina zbunjene, Disney ukinuo “Girl Meets World”?

  1. Bas bezveze,predobra serija!?Sta se desava sa Disneyjem sve nesto uklanja ?

  2. Serija je jako dobra!!! Šta fali Disney-u u poslednje vreme?? Prvo briše videe Violette (Latino Disney) onda brišu serije sa kanala… šta je sledeće? Disney sam već zamrzela jer su počeli da preteruju!!

  3. Disney sve briše
    Što im je
    Samo žele da Soy Luna bude popularna berem sam bislila to dok su brisali Violettu

  4. Ljudi, još uvek ima nade! 🙂 theowldetective i bmgmw sa tumblra su bile na snimanju i rekle su da je Michael Jacobs lično rekao da se ništa neće znati do decembra. One su se već pokazale kao veoma pouzdani izvori, tako da ne treba još uvek da gubimo nadu! GMW je ipak Diznijeva serija sa najvećim rejtingom

  5. Ne smeju da obrisu seriju. To mi je jedna od omiljenih!!! Ovo stvarno nije u redu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.