Neočekivano: Tini Stoessel predstavila novi duet!

Martina Stoessel je pre nekoliko dana objavila svoj stihovni video za pesmu “Te Quiero Mas” u čijoj izadi su učestvovali njeni prijatelji, porodica i fanovi, a danas nas je sve iznenadila novim duetom!

Ona je nedavno najavila da je spremila jedan duet na španskom i to sa pevačem Maxom Schneiderom. Njih dvoje su snimili remix njegove pesme “Lights Down Low” u kojoj se prepliću stihovi na engleskom i španskom jeziku. Oni tada nisu otkrili datum izlaska pesme, pa su danas svi fanovi bili u potpunosti iznenađeni, a pesma polako zauzima visoka mesta na Spotify listama u celom svetu.

Pesma je laganog i umirujućeg ritma, dok se Tinin i Maxov glas odlično slažu uz pratnju gitare. Ovo je još jedna pesma sa ljubavnom porukom koju je Tini snimila. Ne znamo da li će se ova pesma naći na Tininom drugom albumu, ali do tada možemo slušati ovaj sjajan remix. Da li vam se dopada pesma?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Biebs dominira: Ovo je 10 najčitanijih vesti na Famozi u 2016. godini!

5 thoughts on “Neočekivano: Tini Stoessel predstavila novi duet!

  1. Pa moze proci!
    Ali toliko mi ne dostaje jorge i tini,npr neku malu pesmicicu da snime ne bi skodilo 🙁 <3

  2. Oduševljena sam. Tini uvek zna kad je pravo vreme za nova iznenadjenja 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.