Marcus i Martinus: Škola iznad svega, mi smo odlikaši!

Nekako je uobičajeno da zvezde kako im raste popularnost, prosto napuste školu ili se provlače i otaljavaju to samo da bi dobili diplomu. Sa druge strane, Marcus i Martinus oduševljavaju time što nekako uspevaju da to izbegnu!

Doduše, Marcus i Martinus imaju veliku sreću da im je tata po profesiji učitelj, pa ih je od malena naučio koliko važno da budu obrazovani. “Mi smo odlikaši, prosek nam je blizu 5,00. Mnogo nam je važno da steknemo znanje, a od jeseni nastavljamo školovanje. Upravo smo završili deseti razred”. Kako ističu novinari iz magazina Ha Halden koji su razgovarali sa njima, MM su sve samo ne iskvareni, razmaženi tinejdžeri. Jedino po čemu su posebni je ono što MMeri znaju – imaju neverovatnu količinu energije!

“Mi nosimo porodične vrednosti od kuće. Tata je uvek sa nama na putu. On je taj koji nas ukoči ako misli da nešto nije u redu”, kažu momci. Oni dodaju još jednu stvar – poslednja stvar o kojoj razmišljaju je novac! “Stvarno, vi mediji sigurno bolje znate koliko zarađujemo, nego mi sami. Mi ovo radimo jer je zabavno, ne jer bismo da budemo zabavno. Čak i ako vidimo nešto što nam se sviđa, nećemo to odmah kupiti”, zaključuju Marcus i Martinus. Sve bolje razumemo zašto ih fandom toliko voli!

Pročitajte još  Slatka čestitka od MM: Lisa i Lena proslavile 17. rođendan!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Marcus i Martinus: Škola iznad svega, mi smo odlikaši!

  1. Mozete li nekada napisati neku vijest o Ace Family? Mislim da ima mnogo nas koji zelimo da vidimo neku vijest o njima 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.