“Nadamo se da ćemo se vratiti”: Famoza dobila potvrdu da smo bili odlični domaćini Marcusu i Martinusu!

Kad otpratite goste, nije loše da im se posle javite i zahvalite što su došli, pogotovu kad su u pitanju gosti koji ne dolaze nimalo često i veoma su vam važni. Famoza je tako kontaktirala tim Marcusa i Martinusa a ono što smo od njih čuli nas jako raduje!

Naši MMeri se ovih dana često pitaju kakav su utisak ostavili a u pismu koje smo poslali njihovoj glavnoj menadžerki (koja nam je i omogućila intervju sa njima), zahvalili smo se ne samo na koncertu i intervjuu već i tome što su momci imali priliku da se prošetaju Beogradom i isprobaju naše specijalitete a skrenuli smo im pažnju i na nešto što sigurno nisu znali – da su MM prve prave mlade zvezde koje su posetile Srbiju u ovoj dekadi.

Sem, toga, u pismu koje smo im poslali u ponedeljak, poželeli smo im lep dan u Zagrebu, poručili koliko nam je važan i taj koncert jer ogroman deo naših čitalaca dolazi upravo iz Hrvatske. Sem toga, obećali smo i nešto što smo već rekli vama – kraj turneje ne znači da ćemo prestati da podržavamo momke a isto tako preneli smo vašu poruku da se nadate da će se oni vratiti!

Prošle noći stigao nam je odgovor u kome je samo potvrđeno da smo bili dobri domaćini, uz zahvalnost za podršku koju Famoza pruža momcima i nadu da imamo još mnogo tema za pisanje. Na kraju, tu je i poruka za Famozu ali i ceo fandom koja glasi, “Hvala vam za svu podršku, nadamo se da ćemo se vratiti uskoro!” Mi se nadamo da sve ovo ne raduje samo MMere već i svaki drugi fandom jer znate da ćemo sve ovo raditi za Selenatore, Beliebere, Arianatore i fandome drugih zvezda koje će nadamo se uskoro početi da nam dolaze.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on ““Nadamo se da ćemo se vratiti”: Famoza dobila potvrdu da smo bili odlični domaćini Marcusu i Martinusu!

  1. I ja se nadam da ce se vratiti, ne moraju na koncertu mogu samo kao turisti☺☺☺☺ Imaju mnogo toga za vidjeti planine, rijeke, more…. Nije balkan siromasan sto se tice prirode samo sto ga kvare rat i politika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.