Očitala mu je lekciju: Ariana Grande i Piers Morgan se pomirili!

Ariana Grande možda deluje nežno i krhko, ali kada su u pitanju prava žena, ova pevačica se pretvara u ozbiljnu ženu sa ozbiljnim stavom! Da je ovo istina Ari je pokazala u mnogo situacija, a jedna od skorašnjih situacija je svađa Little Mix i Piersa Morgana u kojoj je voditelj oštro uvredio Little Mix da svoj album prodaju zahvaljujući oskudnom oblačenju.

Ova svađa Piersa i LM kulminirala je kada su devojke objavile spot za pesmu „Strip“ u kom su u nekim scenama bez odeće, ali Ari je odlučila da kao prava feministkinja stane u njihovu odbranu iako je znala da će to i nju uvući u svađu. Sada nakon nekog vremena se čini da su Piers i Ari sve sredili, jer je Ari odlučila da ozbiljno porazgovara sa njim u utorak na večeri. „Hvala na divnoj večeri, Ariana Grande. Sreli smo se u restoranu u Los Anđelesu i pridružila mi se da ’ćaskamo’ i ćaskali smo dva sata. Smejali smo se, svađali, plakali, pića su se ređala i čini mi se da se jedno drugom dopadamo. Čudno“ napisao je Piers o ovoj večeri, a oglasila se i Ariana da potvrdi da su njih dvoje imali ozbiljan razgovor o feminizmu!

„Pa, sreli smo se u restoranu, odlučila sam da sednem sa njim i pričali smo neko vreme. Mislim da stvari idu nabolje. Čini mi se da su razgovori uživo mnogo bolji čak i kada se stvarno ne slažete sa nekim. Ovo je bila produktivna konverzacija i bilo mi je lepo!“ napisala je Ari uz hešteg #FutureFeministPiers i da drži palčeve da i on postane feminista – Ari je spremna da menja svet!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Little Mix: Naučile smo kako da ignorišemo hejt!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Očitala mu je lekciju: Ariana Grande i Piers Morgan se pomirili!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.