Rekao joj da je netalentovani kreten: Demi Lovato besna na bivšeg prijatelja!Od fanova se ništa ne može sakriti – Lovatici su za kratko vreme saznali o čemu se radi kada je u pitanju još jedno prijateljstvo koje je Demi raskinula.

Iako Demi nije ništa potvrdila, Lovatici ovih dana neumorno istražuju ko se to zamerio njihovoj ljubimici. Demi je kratko i jasno tvitovala: “Srećno s tvojim blogom” i ostavila javnost da sama shvati kome je poruka poručena. Mike Bayer bio je i ostao prvi osumnjičeni, a to je čovek s kojim Demi već dugo radi kada je u pitanju svest o mentalnom zdravlju i alkoholizmu, i pre samo nekoliko meseci su zajedno na Good Morning America pričali o istoj temi.

Ipak, ova idila i prijateljstvo očigledno su prekinuti zbog Bayerove izjave o zvezdama koje sebe nazivaju “umeticima” i “talentima” i spajaju ta dva pojma – fanovi su odmah shvatili da je krenuo da proziva Demi. “Radio sam u entertainmentu godinama i sarađivao sa pop zvezdama i glumcima, a najgore je kad prave izgovore jer su oni navodno umetnici. Danas ću da vam objasnim da talenat i umetnik nisu isto. Umetnik živi svoj autentičan život – svi smo onda umetnici, a neko to koristi da bude nepristojan, da kasni i laže. To se zove kreten a ne umetnik” rekao je on. Nije lako zameriti se Demi Lovato – videćemo šta će od ovoga biti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Zlatne devojke: Demi i Selena prošlu noć provele u humanitarnoj akciji za unesrećene!

2 thoughts on “Rekao joj da je netalentovani kreten: Demi Lovato besna na bivšeg prijatelja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.