Ona je sada dobar uzor, ali internet ne zaboravlja: Ariana Grande lizala krofne i uvredila svoju zemlju pre tačno tri godine!

Veliki deo sveta je prešao preko svega, i Ariana Grande ne pati više zbog svog incidenta iz 2015. godine. Međutim, internet nikad ne zaboravlja u potpunosti.

Osećamo se jako staro kad pomislimo da je od ovog događaja prošlo tri cele godine, ali da, Ariana Grande je tada olizala krofne u jednoj prodavnici zajedno sa svojim tadašnjim dečkom Rickyjem Alvarezom s kojim je umirala od smeha, govoreći: „Kakva je ovo glupost? Mrzim Amerikance, mrzim Ameriku“ i te krofne su ljudima zapravo bile prodate jer nisu imali pojma o čemu se radi. To je ostala jedna od najvećih mrlja u njenom ponašanju, ali Ariana se pošteno izvinila još tada.

„Moram da očistim ova svoja usta i postanem bolji uzor za svoje fanove. Izvinjavam se i volim vas puno. Uvek učim“ napisala je ona tada u opisu ogromne poruke u kojoj se izvinjava. U poslednje tri godine dogodilo se toliko mnogo stvari da nam je zapravo čudno što se neko još uvek vraća na ovo, ali dobro smo naučili da internet pamti takve stvari zauvek, pa neki tvitovi o tome još uvek postoje. U svakom slučaju, mi nemamo zamerke na Arianino sadašnje ponašanje i ona je sada svesna toga da je mnogima uzor.

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #181 - Glasajte za sve pesme koje volite!

3 thoughts on “Ona je sada dobar uzor, ali internet ne zaboravlja: Ariana Grande lizala krofne i uvredila svoju zemlju pre tačno tri godine!

  1. Ovo je bilo davno uostalom ona je pored toga sto se izvinila rekla da uvek uci na greskama, tako da bi pored ruznog gesta koji je pokazala Arianatori trebali biti ponosni jer se nije pravila pametna vec je reagovala kao prava dama i pokazala da i je svesna toga da nije savrsena i da jos uci.Ja joj se divim zbog toga.

  2. Jao meni, dobro ako baš ne mogu to zaboravit, ali ona je prelijepa, predobra i predraga osoba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.