Logan Henderson poručuje: Ne brinite za Demi, ona je hrabra žena, sve će biti dobro!

Logan Henderson, bivši član Big Time Rusha, već dugo zna Demi Lovato i još uvek je u kontaktu sa njom, tako da je odlučio da poruči Lovaticima da se ne brinu za Demi!

Logan je bio gost emisije Chatter i to je bila dobra prilika da pomene i Demi Lovato, koja je završila sa tretmanom u bolnici i sada odlazi na odvikavanje od droge. „Odrastao sam sa Demi Lovato, išli smo na iste časove glume i imali iste prijatelje. To je bio prvi put da sam video nekoga sa tako neverovatnim talentom, pomislio sam, ’Vau, ovo nije moguće!’“ rekao je Logan, a kada je upitan da li se čuo sa njom od dana kada se predozirala, odgovorio je potvrdno.

„Da, ona je dobro. Mislim da će biti dobro… Molim se za nju i želim joj sve najbolje. Ona je jaka žena, predivna žena i znam da će biti u redu“ poručuje Logan – i sami znate da je Demi hrabra i da ćemo je za nekoliko meseci videti kao novu osobu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kako je na kućnoj zabavi sa Demi Lovato? Stigao je spot za "Sorry Not Sorry"!

One thought on “Logan Henderson poručuje: Ne brinite za Demi, ona je hrabra žena, sve će biti dobro!

  1. Obožavam Logana! Inače sam Rusher i volim sve momke, ali mi je drago da je Logie uz Demi. Pričalo se da su njih dvoje bili zajedno, ali ne znam baš dosta o tome. Drago mi je da ste napisali nešto o Loganu jer je on predivna osoba (jedan od mnogobrojnih muževa, hahahah, jk), a Demi želim brz oporavak. Ona je hrabra i izdržaće sve ovo! ❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.