Logan Henderson poručuje: Ne brinite za Demi, ona je hrabra žena, sve će biti dobro!

Logan Henderson, bivši član Big Time Rusha, već dugo zna Demi Lovato i još uvek je u kontaktu sa njom, tako da je odlučio da poruči Lovaticima da se ne brinu za Demi!

Logan je bio gost emisije Chatter i to je bila dobra prilika da pomene i Demi Lovato, koja je završila sa tretmanom u bolnici i sada odlazi na odvikavanje od droge. „Odrastao sam sa Demi Lovato, išli smo na iste časove glume i imali iste prijatelje. To je bio prvi put da sam video nekoga sa tako neverovatnim talentom, pomislio sam, ’Vau, ovo nije moguće!’“ rekao je Logan, a kada je upitan da li se čuo sa njom od dana kada se predozirala, odgovorio je potvrdno.

„Da, ona je dobro. Mislim da će biti dobro… Molim se za nju i želim joj sve najbolje. Ona je jaka žena, predivna žena i znam da će biti u redu“ poručuje Logan – i sami znate da je Demi hrabra i da ćemo je za nekoliko meseci videti kao novu osobu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Biće i "Delena" momenata: Selena peva "Wolves" na American Music Awardsu, predstavljen i deo spota!

One thought on “Logan Henderson poručuje: Ne brinite za Demi, ona je hrabra žena, sve će biti dobro!

  1. Obožavam Logana! Inače sam Rusher i volim sve momke, ali mi je drago da je Logie uz Demi. Pričalo se da su njih dvoje bili zajedno, ali ne znam baš dosta o tome. Drago mi je da ste napisali nešto o Loganu jer je on predivna osoba (jedan od mnogobrojnih muževa, hahahah, jk), a Demi želim brz oporavak. Ona je hrabra i izdržaće sve ovo! ❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.