Tajanstvena ali provaljena: Demi Lovato nagoveštava da li je pesma „Ruin The Friendship“ o Nicku Jonasu!

Kada je u pitanju najnoviji Demin album „Tell Me You Love Me“, pesma koja je zbog teksta privukla najviše pažnje je „Ruin The Friendship“ i odmah su krenule priče da je sasvim očigledno da Demi tajno voli Nicka Jonasa!

Demi je u Ellen Show pričala o ovoj pesmi – iako možda nije planirala ništa da otkriva, Ellen je uporna kao i uvek! „Znaš šta, mene zaista ne interesuje, ali njih jako zanima o kome je ta pesma“ rekla je ona kada je publika potvrdno uzviknula pa je Demi prasnula u smeh i rekla „Nešto što sam uvek držala u tajnosti je o kome pišem svoje pesme!“ ali Ellen tu nije završila pa je nabrajala delove teksta pesme koji jako asociraju na odnos Nicka i Demi i ona je samo kratko odgovorila „Pa da, OK“ što nam govori da je Nick zaista momak kome su ove reči posvećene!

Iako tekst govori drugačije, Demi nikada nije pričala o bilo kakvom odnosu nje i Nicka osim o prijateljskom. Ona je radije razgovarala sa Ellen o svom dokumentarcu koji stiže za nešto više od deset dana – „Na putu sam na kom saznajem kako izbaciti sve demone iz svog života. Pričam i o depresiji, naravno, i o bipolarnom poremećaju, a sve to je učinilo da budem osoba kakva sam sada i sve je to deo mene“ priznaje Demi.

Pročitajte još  Selena Gomez: Taylor Swift neće rasturiti moje prijateljstvo s Demi!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.