Realistično: Pogledajte kako se porodica Kim Kardashian maskirala za ovogodišnju Noć veštica!

Iza nas je još jedna Noć veštica gde su poznate ličnosti imale priliku da nadmaše svoje kostime od prethodne godine, a naravno da ne zapaženo nisu prošli Kim Kardashian i njena ogromna porodica koje je odlučila da isproba više kombinacija. Sigurno je svima prepoznatljiva kombinacija porodice Kremenko iz animiranog filma za koju je i sama Kim poručila da je bio ogroman izazov kako bi se realizovala kao kostim, međutim ono što je više od toga privuklo pažnju jeste još realističnija kombinacija u koju se maskirala čitava porodica!

Reč je kombinaciji gde Kim, Kaynea i njihovu decu vidimo maskirane u ogromne bube, dok je Kim sve to opisala natpisom “West Worms” uz šest emodžija gusenice koje simbolizuju upravo njihovu maskiranu šestočlanu porodicu. I sama Kim je bila intrigirana kakvu ideju za ovogodišnje kostime ima Kayne, ali nema sumnje da je bila iznenađena, a sa druge strane i zadovoljna kako je sve ispalo na kraju.

North, Chicago, Saint, ali i mali Psalm West nisu izostali sa porodične fotografije, dok su njihovi roditelji Kim i Kayne spremili još realistične kostime. Kako vam se čine ovogodišnje kombinacije porodice Kardashian i koji kostimi vam se više dopadaju?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Kanye opet napada: Taylor Swift laže, bila je kul na par sekundi ali više to nije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.