Lali Esposito i Tini se zbližavaju: Sprema li se nešto?

Ne postoje dve zvezde u Argentini koje su toliko puta huškane jedna na drugu kao što je to slučaj sa Lali Esposito i Tini Stoessel. Dve devojke ipak su uspevale da se izvuku iz te zamke, i nikad nisu napadale jedna drugu. Ipak, istina je i da one do sad nisu sarađivale, niti su imale otvorenu komunikaciju, što se sad menja!

Naime, Tini je ovih dana objavila fotku sa snimanja svog novog singla, a Lali je to simpatično prokomentarisala rečima, “Zagrli puno Lea za mene”, uz emodži tužnog lica, poljupca i srca. Leo kojeg Lali spominje zapravo je Leo Ayala, producent Sony Music Entertainmenta sa kojim su obe u odličnim odnosima, piše Los Andes.

Za takvu poruku Lali je dobila na hiljade lajkova ali i stotine komentara onih koji žele da njih dve konačno sarađuju! Ova želja morala bi da se pretvori u stvarnosti i jer to nalaže zdrav razum! Tini i Leli i dalje su najpopularnije pevačice u Argentini, sa najviše pratilaca na društvenim mrežama. Njihov duet obema bi im samo podigao popularnost!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #191 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.