Pustićete suzu: Selena Gomez i Justin Bieber spojeni u savršeni miks!

Iako možda znate da su Justin Bieber i Selena Gomez svojevremeno snimili zajednički album koji nikad nije objavljen, sad smo konačno dobili priliku da čujemo kako bi oni zvučali zajedno, makar kroz spoj njihovih hitova “Sorry” i “Lose You To Love”. Sudeći po broju pregleda, ljudima se ovo jako dopada!

U pesmi prvo dominira Justinov glas na Seleninu muziku, a onda se stvari menjaju, jer “Sorry” melodija izbija u prvi plan, baš kao i Selenin glas! Ove dve pesme nisu nimalo slučajno spojene, jer Biebs u “Sorry” peva o tome koliko mu je žao što je povredio voljenu devojku, a Selena kroz svoj hit poručuje da je na kraju shvatila da će sebe voleti samo ako se konačno reši njega. Spot nosi i važne reči na samom kraju, jer je ovo ujedno i oproštaj od “Jelene”, po svemu sudeći zauvek.

Kako su njih dvoje u veoma hladnim odnosima, ne bismo očekivali ni da oni reaguju na remiks niti da se neki novinar usudi da ih pita za tako nešto! Kako su mediji nedavno preneli, Justin je čuo nove Selenine pesme, ali nije da ga to nešto posebno potresa jer je veoma zaljubljen u Hailey i posvećen svom braku.

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Organizacije za mentalno zdravlje traže zabranu "13 Reasons Why": Ljudi nam govore kako ih serija ohrabruje da se ubiju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.