“Prvi koncert na turneji gde sam tresnula”: Selena jutros pala na koncertu! (video)

ClU4zNcWIAARN3R

Selena Gomez noćas je održala “Revival” koncert u američkom gradu Tulsa a uobičajeno veče prošareno hitovima pamtiće i publika i Sel zbog nezgode koja joj se desila!

Sel je tokom izvođenja pesme “Kill ‘Em With Kindness” davala sve od sebe… Čak i previše, s obzirom da se okliznula na bini i pala! Ipak, ona je uradila najbolju stvar s obzirom da je ostala na podu ali uz veliki osmeh, time odmah poslavši poruku fandomu da je sve OK!

“Ovo je prvi šou na kome sam pala tokom Revival turneje, nek sam prokleta”, rekla je ona. Padovi na bini najčešće se i dešavaju jer ona tokom nastupa postaje klizava ali to je rizik koji izvođači svesno preuzimaju. Interesantno je da sve ovo dešava samo para dana nakon što je i njen bivši dečko Justin Bieber takođe doživeo pad, s tim što je njegovo upadanje u rupu ipak bilo bolnije!

https://youtu.be/gt8T_klm21U

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neće uskoro: Selena Gomez ne zna šta da radi sa novim albumom!

3 thoughts on ““Prvi koncert na turneji gde sam tresnula”: Selena jutros pala na koncertu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.