Jezivo ili smešno? K-pop pevačica pala OSAM puta u toku jedne pesme! (video)

k

Neke zvezde prave su šetrplje pa se ponekad sapletu dok su na bini a takav je recimo Harry Styles o čemu smo već i pisali pre nekoliko dana. Međutim, pevačica sastava GFRIEND uspela je da za četiri minuta na sceni padne više puta nego Harry u svojoj čitavoj karijeri!

Naime, nesrećna devojka po imenu Yuyu i njenih pet koleginica nastupale su u Južnoj Koreji a ona je iz nekog razloga baš dobro tresnula čak osam puta na sceni! Kao pravi profesionalac, ona je svaki put odmah ustala i nastavila kao da se ništa nije dogodilo! Najveće pitanje ipak ostaje šta joj se desilo? Da li je u pitanju bila neverovatno klizava podloga ili možda njena obuća? Najvažnije od svega jeste da je ona ostala nepovređena jer kao što možete videti na snimku, padovi deluju vrlo bolno!

150905_GFRIEND_Me_gustas_tu_SBS_Fancam_by_wA

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2019: Veliki trijumfi za Shawna, BTS i Taylor!

8 thoughts on “Jezivo ili smešno? K-pop pevačica pala OSAM puta u toku jedne pesme! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.