Ariana Grande prvi put pala na svom koncertu! (video)

Kao što smo spominjali, Ariana Grande u subotu nije mogla da dođe na American Music Awards jer je u tom trenutku imala koncert u gradu Tampa. Iako je do sad održala blizu sto nastupa, ovaj će definitivno pamtiti, makar po tome što je uspela da padne tokom nastupa, na sreću bez posledica!

Ariana se švrćkala po stolu u pauzi između pesama, a onda je izgubila kontrolu i krenula da pada! Međutim, ona se brzo snašla pa je završila na kolenima, nakon čega je dobila pomoć članova svog tima i odmah nastavila sa nastupom. Čitava stvar nije potrajala duže od par sekundi, jer se Ari ponela kao profesionalac!

Naravno, snimak toga što se desilo završio je odmah na internetu, a Ari je neposredno nakon pada rekla, “Jednostavno sam morala da padnem. Imala sam do sad 87 koncerata i nijednom nisam pala, tako da je ovo moral da se desi.” Ona je odgovorila na Twitteru fanu koji je postavio video rečima, “Barem sam pala kako treba. Plačem, sve je išlo tako dobro.” Za Ari nema puno odmora! Ona već sutra peva u Majamiju a nakon toga nastavlja sa brdom koncerata po Americi, jer ih je do kraja turneje ostalo 11. Najzanimljiviji će sigurno biti onaj poslednji, 22. decembra kad će se vratiti kući u Los Anđeles, pa u publici očekujemo puno zvezda koje će doći da joj odaju počast jer će joj to biti čak 101. koncert!

Strahovita popularnost Ariane i uspešnost turneje najbolje se vide kroz prodaju karata, a do sad izašli podaci govore da je najveći deo koncerata rasprodala, dok je na ostalima popunjenost kapaciteta bila preko 90 procenata! Kao što možete da pretpostavite, koncert u Beču gde je bio najveći broj naših Arianatora je bio rasprodat, prisustvovalo mu je 15090 ljudi, a ostvarena zarade bila je preko 1,6 miliona dolara, uz prosečnu cenu karte od 100 evra!

Pročitajte još  Ivana nam šalje svoj Ariana Grande kviz!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.